Hoteluri Bucuresti Prezentare

Situat intr-o zona centrala a capitalei, Hotel Dacia RRT**** este locatia ideala pentru orice turist, indiferent de scopul vizitei. Standardele inalte ale serviciilor oferite aici reprezinta principalul  motiv pentru care chiar si cei mai pretentiosi oaspeti aleg sa petreaca momente de relaxare in camerele acestui hotel. Fiind amplasat in zona Unirii, acesta ofera acces imediat la toate facilitatile si la atractii importante ale orasului.

Avantajele Hotelului Dacia RRT****fata de alte hoteluri Bucuresti sunt urmatoarele:

- amplasarea ultracentrala dar linistita a orasului

- distanta redusa fata de principalele obiective culturale, administrative ale orasului

- accesul facil la zonele dedicate divertismentului

-stilul elegant al camerelor si functionalitatea design-ului

-varietatea de facilitati business puse la dispozitie oaspetilor corporate si nu numai

-parcarea generoasa

-serviciile impecabile

-preturi accesibile

-o echipa dedicata, entuziasta si atenta la detalii

- restaurant- bar cu specific romanesc si international

 

Hotel Dacia RRT**** isi asteapta oaspetii cu o atitudine pozitiva, focusandu-se pe confortul acestora, indiferent de situatie. Staff-ul hotelului se afla la dispozitia tuturor persoanelor care trec pragul acestui hotel, pe toata durata anului, pentru a le oferi o sedere placuta si o experienta complexa in capitala.

 

Hotelul dispune de 40 de camere, restaurant-bar, sala de conferinte si parcare si este prevazut cu receptie 24 de ore, instalatii de climatizare/ventilatie, incalzire centrala, internet wireless si cablu, zona de fumatori, lift, camere nefumatori.

Toate camerele sunt dotate cu minibar, seif, telefon cu linie directa interna si internationala, aer conditionat, incalzire, LCD, Cablu TV, internet, birou, suport bagaje, baie proprie, cada si dus, cosmetice, halat de baie, papuci, uscator.